Calculator Taxe Notariale Persoane Juridice

Calculator Taxe notariale aferente Contractelor de Vanzare - Cumparare in cazul in care cumparatorul este Persoana Juridica
Curs Euro azi: 4.9725 lei
Introduceti Pret imobil in Euro:
De cat timp a dobandit vanzatorul imobilul: pana la 3 ani
peste 3 ani
Valoare imobil in Lei: Lei
Taxe Platite de CUMPARATOR:
Taxe notariale autentificare contract vanzare: Lei (TVA 19% inclus)
Taxa ANCPI pentru intabulare: Lei
TOTAL Taxe Cumparator: Lei
Impozitul pentru transferul proprietatii datorat de Vanzator - Persoana Juridica:
Impozit catre bugetul de stat: Lei
OBSERVATII:
* In cazul in care pretul vanzarii este mai mare decat valoarea expertizata a imobilului conform Ghidului de uz notarial pentru evaluarea proprietatilor imobiliare, taxele se calculeaza in functie de pret.
** In cazul in care pretul vanzarii este mai mic decat valoarea expertizata a imobilului conform Ghidului de uz notarial pentru evaluarea proprietatilor imobiliare, taxele se calculeaza in functie de valoarea expertizata a imobilului.
*** Taxa ANCPI pentru intabularea proprietatii nu poate fi mai mica decat produsul dintre 60 lei si numarul cartilor funciare incidente.
**** La taxele mentionate mai sus se adauga taxa ANCPI pentru obtinerea extrasului de carte funciara pentru autentificare in valoare de 40 lei per numar cadastral.
Dacă doriți să vă asistăm la vânzarea sau cumpărarea unui imobil, teren, apartament vă rugăm să contactați Notariat Zarafiu chiar acum: 021.323.65.97, 0733.11.55.66 sau [email protected].

Notă: Rezultatele și prețurile afișate în acest calculator sunt oferite doar în scop informativ. Pentru un calcul exact vă rugăm să ne contactați.