Logo Notariat Zarafiu

Sunați-ne pentru detalii.

Spectrum Business Center, Etaj 4.

Calculator Taxe Notariale 2024

Calculator Taxe notariale aferente Contractelor de Vânzare - Cumpărare pentru Persoane Fizice

Introduceți prețul imobilului:
Curs BNR azi: 1 € = Lei
În Lei valoare
De cât timp a dobândit vânzătorul imobilul:
Taxe datorate de Vânzător
Vânzător - alegeți PF sau PJ: persoană fizică ▼
Impozit către bugetul de stat: Lei
Extras CF: Lei
Taxe datorate de Cumpărător
Cumpărător - alegeți PF sau PJ: persoană fizică ▼
Taxe notariale autentificare contract vânzare: Lei
Taxa ANCPI pentru intabulare: Lei
OBSERVAȚII:
* În cazul în care prețul vânzării este mai mare decât valoarea expertizată a imobilului conform Ghidului de uz notarial pentru evaluarea proprietăților imobiliare, taxele se calculează în funcție de preț.
** În cazul în care prețul vânzării este mai mic decat valoarea expertizată a imobilului conform Ghidului de uz notarial pentru evaluarea proprietăților imobiliare, taxele se calculează în funcție de valoarea expertizată a imobilului.
*** Taxa ANCPI pentru intabularea proprietății nu poate fi mai mică decât produsul dintre 60 lei și numărul cărților funciare incidente.
**** La taxele menționate mai sus se adaugă taxa ANCPI pentru obținerea extrasului de carte funciară pentru autentificare în valoare de 40 lei per număr cadastral.
Aveți întrebări sau doriți să vă ajutăm cu mai multe informații? Sunați-ne acum la 0733.11.55.66 sau trimiteți-ne un email la [email protected]

Notă: În cazul în care părțile sunt căsătorite se mai adaugă o taxă suplimentară pentru verificarea regimului matrimonial în Registrul Naţional Notarial al Regimurilor Matrimoniale (R.N.N.R.M.). Rezultatele și prețurile afișate în acest calculator sunt oferite doar în scop informativ. Pentru un calcul exact vă rugăm să ne contactați.

Notariat Sector 2